Το Νοσοκομείο εφημερεύει μέρα παρά μέρα και κάθε δεύτερη Κυριακή. Για τις ανάγκες της εφημερίας λειτουργεί πλήρως οργανωμένο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και καλύπτει το σύνολο των αναγκών ιατρικής περίθαλψης του παιδιού σας.

Αξιολόγηση ασθενών (Διαλογή, Triage): Στην είσοδο του Τμήματος Επειγόντων Περιπτώσεων (ΤΕΠ), σας υποδέχεται ο νοσηλευτής της Ομάδας Διαλογής. Ο νοσηλευτής θα ζητήσει να ενημερωθεί λεπτομερώς για τον λόγο που φέρατε το παιδί σας στα επείγοντα του Νοσοκομείου ώστε να μπορέσει να αξιολογήσει την κατάσταση υγείας του παιδιού σας. Παρακαλούμε να δώσετε όλες τις πληροφορίες που σας ζητηθούν. Ανάλογα με τη βαρύτητα της κατάστασης ο νοσηλευτής θα το κατατάξει σε μία «λίστα» προτεραιότητας / αναμονής. Οι επείγουσες περιπτώσεις (όταν κινδυνεύει η ζωή του παιδιού) ή/και τα βρέφη (έως 1 έτους) προηγούνται και αυτό θα πρέπει να γίνει κατανοητό από τους γονείς που περιμένουν και αγωνιούν.

Τις ημέρες εφημερίας, το Νοσοκομείο δέχεται ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ περιπτώσεις. Για τις μη επείγουσες περιπτώσεις σας παρακαλούμε να κλείσετε τακτικό ραντεβού.